SZÁMÉPKER 2000 Kft.

2071 Páty, Torbágyi út 15.


Kapcsolattartó:

Viszneki József

Telefon: 06 (20) 9266-902 

 email: info@szamepker.hu

Vízlágyító berendezéseink

Miért van szüksége Önnek a vízlágyítóra ?

Az esővíz a felszíni kőzetrétegen átszivárogva ásványi sókat old ki, pl.: kalcium, magnézium. Magyarországon szinte minden vezetékes és kútvíz tartalmazza ezeket az ásványi sókat. Az ilyen vizet hívják „kemény víznek", mivel kemény vízkőlerakódásokat okoznak a vízrendszerben.

A kemény víz használatakor fűtőrendszerek hatásfoka romlik, mivel a vízkőlerakódás főleg a fűtőbetéteken, fűtőtesteken okozza a legnagyobb problémát. . A berendezések sokkal több energiát használnak, karbantartásuk sokkal több költséget emészt fel, élettartamuk jelentős mértékben csökken. A háztartási vízlágyító megvédi a vízvezetékeket és a meleg vizes berendezéseket a vízkőlerakodás ellen, ami gátolja a vízátfolyást és növeli az energia felhasználást

Lágyító a készülékeket és szerelvényeket megkíméli és ez által elkerülhetőek a költséges javítások. A mosó- és tisztítószerek felhasználása a lágyított víz használatánál lényegesen csökken. Lágyvíz alkalmazásakor finomabb a kávé, a tea, ragyog a konyha, a fürdőszoba és a csempe. Vasaláskor időt takarít meg, mivel a mosógépben nem gyűrődik annyira a ruha. Autómosáskor a fényezés nem marad foltos.

Ingyenes vízkeménség mérés ha nálunk vásárolja berendezését!
BlueSoft

50 -70 -100- 150


Lagyito1

K sorozat

Ez a háztartásokban legkedveltebb sorozat, egyszerű megbízható működés és esztétikus kivitel.
Lagyito2

Árainkról és az önnek legmegfelelőbb típusról érdeklődjön elérhetőségeinken.