SZÁMÉPKER 2000 Kft.

2071 Páty, Torbágyi út 15.


Kapcsolattartó:

Viszneki József

Telefon: 06 (20) 9266-902 

 email: info@szamepker.hu

Vízszerelésről bővebben

Elsősorban Budapesten és környékén vállaljuk újépítésű épületek komplett vízvezeték hállózatának (tervezését?) és kiépítését.
Régi rendszerek korszerűsítését illetve hibajavítását. Nagyobb projektek estén a távolság sem akadály!

 

Az üres háztól a tiszta vízig.

A horonyvágástól és csövezéstől a szerelvények (kádak, csapok, stb.), mosó- és mosogatógépek beépítésén át egészen a vízkezelő- és tisztító berendezésekig.

Munkáinknál legfőbb szempontok a precíz és gyors munkavégzés, a határidők pontos betartása, amely természetesen nem mehet a minőség rovására.

Vízvezeték rendszereinket kizárólag a kor kövezetlményeinek megfelelő
réz- és műanyag csövekkel építjük, hogy a csapból folyó víz egészséges baktériommentes, tiszta és finom legyen, a vízkő ne okozzon problémát már az első évek után.

Kerese a víztisztítók és a havi akciók menüpontokat.

 

Felújítások, javítások

Régi elavult, korodált vízvezeték hállózatok komplett cseréje a kor követelményeinek megfelelő réz- és műanyag csöves rendszerre, igény esetén minden modern szűrő- és tisztító berendezések beépítésével. Az egészséges baktériommentes, tiszta és finom víz kedvelőinek, erről és készülék ajánlatainkról is részletesen olvashat a víztisztítók és a havi akciók menüpontok alatt.

Kádak, mosdók, mosogatók, mosó- és mosogatógépek, csapok beépítése és cseréje. Csőtörések megszüntetése, vízvezetékek szivárgásának keresése és javítás. Csővezetékek, lefolyócsövek javítása, dugulás elhárítása és csövek cseréje falban, földben egyaránt.