SZÁMÉPKER 2000 Kft.

2071 Páty, Torbágyi út 15.


Kapcsolattartó:

Viszneki József

Telefon: 06 (20) 9266-902 

 email: info@szamepker.hu

Villlanyszerelésről bővebben

Fő tevékenységeink: Épületvillanyszerelés

                                  Riasztórendszerek telepítése

                                  Villámvédelmi Hálózatok kiépítése

 

Vállaljuk új épületek komplett elektromos hálózatának tervezését és kivitelezését, a csövezéstől a szerelvényezésig. Beleértve a készülékek bekötését és a riasztórendszer beüzemelését is.
Továbbá régi házak elektromos hálózatának felújítását, készülékek cseréjét.

 

Új épületek villanyszerelése:

 

Ez a folyamat általában a tervezéssel kezdődik.

Fontos, hogy a tervezés megkezdése előtt átbeszéljük az egyedi igényeket. Ez történhet a tervek fölött ülve, vagy egy helyszíni bejárás során a válaszfalak mellett. Meg kell határozni, hogy mi hol fog elhelyezkedni a házban, milyen magasságban legyenek a kapcsolók és konnektorok, stb. Csak ez után történhet meg a tervezés, melynek során a vevő elképzelése és az aktuális szabványok alapján elkészül az elektromos tervrajz (szimbolikus jelölések egy építészeti tervrajzon), igény esetén ez kiegészíthető egy 3D-s virtuális sétával kész lakásunkban.
Kivitelezés előtt még egyszer bejárjuk a helyszínt, ahol mindent egyeztetünk a félreértések elkerülése miatt. Ezután kezdődhet a horonymarás és csövezés folyamata, melynek lényege a precíz csövezés és doboz elhelyezés, hiszem már itt eldől milyen lesz a végeredmény. Ezért használunk mi lézert például ehhez a művelethez is!